divendres, de maig 22, 2009

QUE EL BARÇA FACI EL TRIPLET (PER L'AMOR DE DEU)

Mireu, jo no tinc res en contra del Barça, res a favor ni en contra del futbol, de fet, me la bufa per darrera i per davant.

No deixo de fer res per mirar un partit de futbol a la tele, en qualsevol cas, si el miro, és per què no tinc res millor a fer. I ja m'agrada que guanyi el Barça, però i prou.

Però ha arribat un moment que tot ple de gent que ja comencem a estar cansats de tanta tonteria, amb les banderetes blau granes, els grups a can Facebook demanant canonitzacions de jugadors i entrenadors, de falques de televisió cridant que és tan bo ser del Barça, de que tothom doni per fet, que aquest dimecres a la tarda, estarem davant el televisor amb el cor a prop d’infart.

Que arribi el dijous al matí d'una vegada per totes, que les brigades de neteja hagin deixat els carrers les nostres viles i ciutats endreçadets. Ja haurem passat una enèsima nit sense dormir (gràcies a la vostra eufòria desfermada) el dijous no caldrà veure el TN, per què només hi haurà un tema: EL BARÇA HA ACONSEGUIT EL TRIPLET!!! Passaran per sobre i d’escallimpada per notícies com l’empresonament d’en Correa, caiguda per enèsima vegada de Borses, culpabilitat d’en Camps sobre el suborn, la quantitat de tonteries que hauran dit els còmics en campanya per les eleccions europees, etc.

A veure si després la ofrena de títols a Santa Maria del Mar, Ajuntament i Generalitat ho fan ben ràpid i tot torna a la normalitat. Palamordedéu!!!

Com diu la Su: Quanta eufòria desaprofitada... si la gent tingués el mateix entusiasme per coses útils!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici