dijous, de novembre 20, 2008

ANIMAU!!!

Quan parlem de animalades, animalades enormes, animalades grans com campanars, t’has d’espantar davant el campió de tots els temps de falses promeses i proclames exagerades: LA RELIGIÓ.
Penseu-hi
La religió ha convençut a tothom que hi ha un home invisible que viu al cel, que observa tot el que fas a cada instant de cada dia.
I aquest home invisible té una llista especial de deu coses que no vol que facis.
I si fas cap d’aquestes deu coses, té un lloc especial, ple de foc i fum i persones que es cremen, ple de tortura i angustia, a on t’hi enviarà per què hi visquis i hi pateixis i t’hi cremis i t’hi ofeguis i cridis i ploris fins a la fi dels temps.
Perooooo... t’estima...

(fragment de ZEITGEIST)

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

"M'agrada el cel per la temperatura, i l'infern per la companyia" - Mark Twain

24/11/08 13:12  
Blogger su ha dit...

Oh my God!

Sort que en tenim dels contes que ens fa creure la religió... sinó pla caminaríem. Una bona reflexió la de Zeitgeist.

Fa dies que no ens trobem pel pis, espero que tot bé... A Girona, fa fred i la tornada s'està fent dura després de tants pinxos y txakolís... :)

Una abraçada des de l'Onyar!

25/11/08 16:39  
Blogger oscar.euautosh ha dit...

Ei!! no sé fins a quin punt tenim sort. Potser si tots ens ho prenéssim com el que son, contes i ens servissin només com a ajuda, ens incentivessin a reflexionar, a pensar en la mort com un pas endavant, enlloc de com una fi, si ho agaféssim com un pensament o corrent filosòfic, enlloc de com una realitat, el cami, l'únic a seguir, potser si que ho consideraria una sort. Però com que tota una colla de cretins ho agafen com una veritat absoluta i indiscutible, i aquests cretins en molts casos son qui porten les regnes del món, fa que no ho consideri una sort, sinó una xacra.
Però bé, és un humil punt de vista.

guapa!! ens veiem la setmana que ve, sense falta... a veure què us faig per sopar.

25/11/08 17:55  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici