dijous, de gener 11, 2007

Bush reconeix que hi va haver errors a Iraq i assumeix tota la responsabilitat

Que? Com?
Si ens quedem en el titular, quedem totalment impactats. Un polític del segle XXI assumint responsabilitats?
Dabant una guerra muntada per aconseguir el control del petroli de la zona i que els grans holdings Nord Americans puguin entrar a un país i "Reconstruir-lo" obtenint grans benefícis, assumir tota la responsabilitat, només s'enten, si es lliura al Tribunal Internacional!!! Quina alegria!!!
Però no, després llegeixes "els suplents" i resulta que diu que no, que l'error a l'Iraq va ser anar-hi amb pocs homes. Que n'ha d'enviar 21.000 més.
Jo li recomanaría que n'enviés 24 milions, així, s'assegura el gol. Un soldat per cada habitant.
Estaran tots molt més relaxats, a mida que vagin veient que la persona control·lada és una bona persona, amiga dels seus amics, es fa el llit abans de sortir de casa, es renta les dents, estima la seva família, té una Visa, compra als grans magatzems, juga a la butifarra, etc... podran anar marxant poc a poc.
Ei, només és una idea.
Salut a tots.

2 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

bueno, en tot cas, 24 x 3 = 72 milions, i aixi els soldats fan turnos de 8 hores...

salva

12/1/07 13:20  
Blogger oscar.euautosh ha dit...

és que estas en tot... d'aquesta manera, quadrupliquen la població, el sou mig d'un soldàt nord americà, és força alt, per tant té molt poder adquisitiu, i per la indústria seria una ganga...
cases per tots, supermercats, parcs d'atraccions, restaurants... aviat porten les famílies, una nova forma de colonització...

12/1/07 13:28  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici