dimarts, de gener 30, 2007

una enquesta per analitzar el fenomen de la abstenció.

Una enquesta feta per el gobern català per anlalitzar el fenomen de la abstenció a Catalunya, revela que la majoria dels ciutadans que no van votar les eleccions autonòmiques del 1 de novembre passat, son persones "menors de 35 anys i que acostumen a parlar castellà a casa".

Au, ja tenen dades. A currar-s'ho.

Lògicament, això no vol dir que jo no sigui, o pugui ser abstencionista. Clar.

Que no n'he sigut fins ara, però és cap a on m'han portat les darreres eleccions.

Molt haurà de canviar la situació política, per que em vegin a les urnes les pròximes eleccions. Fa anys que ho dic, però cada any, em poso a escoltar-los en pre-campanya, m'enganxo durant la campanya, i sempre hi ha algú que em toca els nassos i em fan anar a votar.

S'ha acabat!!! o no!!! Déu méu quina falta de criteri...

De fet, el que faci o no a les pròximes eleccions, encara està per veure i lògicament hi ha molts factors que m'influiràn.

El que jo volia comentar-vos, és que ara la pilota és al taulat dels nosttres estimats polítics, que tan es sacrifiquen per a nosaltres. Fa senyor Guinart?.(Aquesta aclucada d'ull amb certa ironia, va per el seu escrit "presenta't a les eleccions" al bloc: http://jmguinart.blogspot.com/ també publicat a l'Escalenc.)

De fet, si els grans "cappos" fessin cas als polítics locals, potser si que arribarien a trobar una solució. Una de bona vull dir, però molt em temo, que el que faràn, serà dissenyar una campanya publicitaria, per a captar el vot abstencionista i no crec que aconsegueixin gaire res, i si ho aconsegueixen, no serà pas fruit del seu esforç, ni d'una demostració de talent, sino de, posar un grapat de calers sobre una taula, per que uns publicistes es trenquin les banyes per fer que aquests joves, el dia de les eleccions pensin en desviar-se un moment del seu camí i passin per el seu col·legi electoral i deixin la papereta.

Egoïstament, veient el perfil del abstencionista i pensant quina pot ser la seva intenció de vot (Partit Popular), a mi, ja m'esta bé que es quedin a casa.

Si, si, políticament incorrecte, però jo, no en soc pas de polític, no?

DAVID 32








Ara mateix, en David està fent trenta dos anys.


Ni má ni meno, ni má ni meno...


El dissabte 20 de gener, vam fer-li una festa sorpresa els seus amics.


TOTS? No, no tothom hi va poder venir, però si que erem uns quants.


Va estar molt bé... MMMOU!!!


De totes maneres, queda pendent la celebració oficial, que no queda clar quan serà.

També celebravem l'aniversari de l'Onclo Sombres que també en va fer 32, però éll els va fer el dia 5 de gener.
Una abraçada a tots, especialment a en Jordi i a en David.



dimarts, de gener 16, 2007

OSTRACISME



m 1 HIST A l'antiga Atenes --i a les ciutats que imitaven la seva constitució--, judici i veredicte del poble que consistia a apartar o allunyar del poder polític durant un període de deu anys els ciutadans amb ambició desmesurada o que posseïen una acumulació de poder o de riqueses excessiva.

2 Allunyament forçat d'algú, ocasionat per un trastorn polític, per haver caigut en desgràcia, etc.
Cullerada de l'autor:
1.- Quina llàstima que les democràcies modernes haguem perdut el poder de condemnar al Ostracísme.
2.- Quina llàstima que els polítics d'avui en dia, vinguin sense consciència, amor propi i sentit del ridícul "de sèrie".

dijous, de gener 11, 2007

Bush reconeix que hi va haver errors a Iraq i assumeix tota la responsabilitat

Que? Com?
Si ens quedem en el titular, quedem totalment impactats. Un polític del segle XXI assumint responsabilitats?
Dabant una guerra muntada per aconseguir el control del petroli de la zona i que els grans holdings Nord Americans puguin entrar a un país i "Reconstruir-lo" obtenint grans benefícis, assumir tota la responsabilitat, només s'enten, si es lliura al Tribunal Internacional!!! Quina alegria!!!
Però no, després llegeixes "els suplents" i resulta que diu que no, que l'error a l'Iraq va ser anar-hi amb pocs homes. Que n'ha d'enviar 21.000 més.
Jo li recomanaría que n'enviés 24 milions, així, s'assegura el gol. Un soldat per cada habitant.
Estaran tots molt més relaxats, a mida que vagin veient que la persona control·lada és una bona persona, amiga dels seus amics, es fa el llit abans de sortir de casa, es renta les dents, estima la seva família, té una Visa, compra als grans magatzems, juga a la butifarra, etc... podran anar marxant poc a poc.
Ei, només és una idea.
Salut a tots.

dimarts, de gener 09, 2007

LA CULPA FUE DEL CHACHACHA

COPIAT ÍNTEGRAMENT DEL DIARI GARA
(...)
Por otra parte, la organización asume la colocación del coche-bomba que estalló el pasado 30 de diciembre en un aparcamiento del aeropuerto internacional de la capital española, y agrega que sus decisiones y respuestas serán acordes a las actitudes del Gobierno español. En ese sentido, y tras afirmar con claridad su voluntad de reforzar e impulsar el proceso, añade que, en la medida en que persista la situación de agresión contra Euskal Herria, ETA tiene también la firme determinación de responder, tal y como anunciaron en el comunicado de agosto. En relación al atentado de Barajas, la organización afirma con rotundidad que «el objetivo de esa acción armada no era causar víctimas», y denuncia que no se hubiera desalojado el aparcamiento a pesar de las tres llamadas realizadas, con más de una hora de antelación, detallando la ubicación exacta del artefacto explosivo.
(...)
Uns altres que volen fer-se comics. A aquest pas a en Buenafuente i a la Eva Hache els queden les hores comptades...

Al·lucinant


Jo flipo.
Amb el petardo que va preparar ETA ara fa... 10 dies?
Amb les declaracions de tots i cada un dels polítics que han anat de naps a cols i on deien blanc després negre.
Amb les declaracions que sembla que es publicaran ara al diari GARA on ETA diu que malgrat tot, segueixen amb la treva... h!?
Ja podem esperar tota mena de grolleries i de desproposits per part dels nostres honorables imbècils.
La plana internacional, no te desperdici.
Penjen a Sadam i no he vist ni una sola manifestació en tot el món en contra (a part d'algun comunicat que ha passat del tot de puntetes per part de Nacions Unides)
Però a veure: No estem en contra de la pena de mort???
Aviat s'acompliran 5 anys de la presó de Guantanamo i Amnistia Internacional ens envia e-mails, per felicitar al senyor Bush. Ja que cap tribunal s'atrevira a jutjar-lo per MONSTRE, volen probar si mor d'un atac de riure?
I ara diuen per TV3 que els Estats Units, ha agafat un bombarder i a plena llum del dia, sense cap mena de camuflatge (que es veu que no cal per que el país no te defenses antiaèries) i s'ha dedicat a bombardejar una suposada base d'Al-Qaeda a Somàlia.
Ens els hem de creure? També Iraq estaba ple d'armes quimiques de destrucció +IVA.
El president de Somàlia encantat (no li portarà la contraria a aquella colla de SUBNORMALS que dirigèixen el PENTAGON) i diu que els ESTATS UNITS tenen tot el dret d'atacar qualsevol punt del planeta si creuen que així es poden defensar dels atacs terroristes.
NO HAN APRES RES.
I mentres, nosaltres contents per que han començat les rebaixes. TOMA YA.
En fi, que us estimo molt a tots.
Òscar Ventura i Moriscot